De ce nu ma joc?

Pentru ca provoaca dependenta. Eu, de exemplu, as putea sa imi petrec ore in sir sau sa pierd nopti intregi doar pentru a mai trece un nivel sau pentru ca mai am o viata in plus. Si da, ma uit si la filmulete cu reclame care iti mai dau o viata!

Trebuie sa spun ca nu sunt pasionata de gaming, n-am nici o treaba cu jocurile cu impuscaturi, nici o treaba cu jocurile pe playstation sau xbox. Nici nu stiu care e diferenta intre playstation si xbox. Daca poti deschide Netflix sau YouTube pe ele e perfect.

Prima “experienta” a fost in facultate, eu cu bunele mele doua prietene si colege am inceput sa ne jucam joculete de genul hidden objects … stateam si ne orbecaiam ore intregi sa gasim obiecte ascunse. Parte buna de aici e ca poti invata cuvinte in engleza.

Tot in facultate m-am jucat pentru prima data Mafia. E jocul ala cu cetateni si mafioti. Cica ar fi psihologic insa tot ce am inteles eu e ca poate sa distruga prietenii 🙂 Pe scurt toata lumea se cearta cu toata lumea si toti sunt niste mincinosi nenorociti.

Mai tarziu alti prieteni, alte jocuri. Catan e unul dintre ele. Asta m-a tinut treaza muuult ca l-am jucat si pe ala normal, boarding game da’ si online. Eram 3 oameni intr-o camera de camin si ne milogeam unu la altu dupa oi, fan, lemne sau pietre.

Tot aici am facut cunostinta si cu Activity care ma bloca la desen. Va las pe voi sa ghiciti ce cuvant e in poza de mai jos. Si da, si astea doua pot strica prietenii.

De cand cu smartphonurile jocurile astea de societate (parca asa le zice) parca nu au mai avut farmec. Ne-am mutat cu totul pe telefoane. Cat despre jocuri…of, sunt atatea! Incercand sa fiu dashteapta, mi-am luat unu care cica antreneaza creierul. Brain Wars ii zice. Si cum nu puteam sa fiu singura nebuna care se joaca bineinteles ca am convins si alti 3 oameni sa si-l instaleze si sa ne duelam creierele 🙂

M-am mutat in UK si am incercat sa imi iau aplicatii si jocuri care sa ma ajute sa invat engleza. De invatat n-am invatat-o da’ am facut cateva lectii din Duolinguo si, din nou, am pierdut ore bune gasind cuvinte cu WordBrain. Aici povestea sta in felul urmator: ne intalneam seara la un pub, era frig de inghetau pietrele (stateam afara, nu eram nebuni sa stam in interior) si cautam cuvinte. Forte frumos!

Ar mai fi cateva da ma opresc aici, le-am enumerat pe alea importante. Unele inca le mai joc dar de pe telefon am dezinstalat TOT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *