Top 5 filme văzute în Decembrie

filme

Că tot au fost sărbătorile și am fost în vacanță, luna asta am văzut câteva filme și mai jos sunt cinci care mi-au plăcut mult. Nu-s neapărat cele mai noi dar cred eu că merită văzute. De fapt toate cinci sunt lansate în 2017.

  1. Baby Driver – acțiune și muzică bună, cam asta ar fi pe scurt. Mai pe larg, actorul principal, Ansel Elgort, e perfect pentru rolul lui Baby, un băiat care pare destul de inocent dar care conduce destul de fast și destul de furios. El lucrează ca șofer pentru o bandă care dă numeroase spargeri la bănci. Trebuie văzut, zic eu, pentru că are o adaptare mai modernă a filmelor cu mașini și de acțiune, are și câteva momente amuzante plus muzica care se potrivește perfect cu ce rulează pe ecran.
  2. Wind River. În general nu rețin replici însă asta mi-a rămas: ‘She ran six miles barefoot in the snow and died of frozen burst lungs‘. Este thriller în care un agent FBI ajutat de un localnic investighează o crimă petrecută într-o rezervaţie amerindiană.  Filmul este inspirat din fapte reale unde regizorul a vrut să arate că există foarte multe femei violate în rezervatiile de acest gen. Chiar dacă e un film trist cu un subiect simplu îl recomand, chiar merită văzut!
  3. The Invisible Guest sau Contratiempo –  GENIAL filmul ăsta! Este un film care te ține în suspans de la început până la sfârșit, cu răsturnări de situație, captivant! Fac spaniolii ăștia niște filme prea tari! E vorba de un om de afaceri acuzat de crimă care angajează o avocată renumită care să-l apere iar spre final situația se schimbă. Trebuie să-l vezi neapărat!
  4. Gifted esteun film în care Frank, un bărbat care își crește singur nepoata (un mic geniu) și care este într-o luptă pentru custodia acesteia cu mama lui. Filmul este o dramă care are și umor, și tristețe și fericire. Practic, de toate 🙂
  5. Justice League. Eu nu m-am uitat niciodată la filme cu supereroi, ăsta e primul și da, mi-a plăcut. Batman şi Wonder Woman fac echipă pentru a face față noii amenințări și li se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash. Deși am văzut că a fost destul de criticat, eu nu am cu ce să îl compar așa că nu pot spune prea multe dar a fost amuzant și mi-au plăcut personajele mai ales Aquaman (d’oh!) și The Flash.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *