Ție când îți vin ideile?

idei

Nu știu cum fac că fix atunci când vreau să mă bag la somn îmi vine toate ideile din lume. Cum aș putea rezolva task ul ala de la serviciu pe care stau de câteva zile bune sau tot felul de idei de postări.

Mereu încerc să mă gândesc despre ce să scriu, care să nu mai fie și la j’dămii de oameni pe j’dămii de bloguri și…nimic. Doar când mă pun în pat să dorm și sunt al dracu de obosită, atunci îmi zboară mintea la tot felul de aberații și tâmpenii. Și dacă nu mă trezesc să le pun pe hârtie, adio!

A doua zi habar n-am la ce m-am gândit. Și stau, și mă sucesc, și mă gândesc, mă, despre ce era? Părea super original. De ce naiba nu am scris pe telefon sau pe ambalajul ăla de la ciocolată? Că o agendă n-aș ține pe noptiera… me so bad, me so unhealthy 🙁

Da’ de ce să mă ridic din pat, să aprind becul? Până scriu, îmi intră toată lumina în ochișorii mei sensibili, până mă bag înapoi în pat, Pa-Pa somn. Și apoi iar, uită-te pe pereți, numără oi…

De ce nu îți spune nimeni că nu e chiar așa ușor cu blogăreala? Cred că e cam aceeași treabă ca și cu muzica. Deja s-a cântat și despre iubire, și despre suferință, și despre băutură și femei. Nu prea mai poți să reinventezi roata, doar să o faci mai frumoasă și mai colorată, practic să fie a ta.
Cam atât cu ideile din seara asta, mă bag la somn, poate vin altele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *