Seriale pe care le-am văzut

Dacă tot am scris despre ce filme am văzut și mi-au plăcut, hai să fac o scurtă postare și despre seriale.

Tin minte că primele seriale pe care le-am văzut au fost alea de pe TVR1. Cine își mai amintește de Sunset Beach sau de Timmy, păpușa Tabithei din Pasiuni? Ne strangeam tot familionul la ora la care începeau și văleleu ce se mai comenta la fiecare scenă.

Unul din primele seriale a fost Prison Break, pe care cred că l-am văzut in două săptamani. Oricum, primul sezon a fost the shit! Foarte tare! Și pentru cine vrea să-l mai vadă, a apărut și sezonul 5, are 9 episoade noi, e pe Amazon Prime și da, e continuarea și îmi place. Serialul e cu băjieții ăștia doi de mai jos care-s frați și nu știu cum face unu că intră la bulău și ălălalt face și el o măgărie (că doar nu e greu) și intră să-l ajute pe frate-su să scape de acolo ca vezi doamne era nevinovat.
seriale Prison Break

Game of thrones, probabil toată lumea l-a văzut și dacă nu l-ați văzut puneți mâna și vă uitați. Porbabil o sa fie boring primul episod sau chiar primele două – eu am adormit de trei ori la primul – dar după nu-l mai lași, crede-mă, zi și noapte o să te uiți, până la ultima secundă. Nu degeaba e atât de mediatizat.

Chewing Gum – l-am văzut recent. Pfff, n-are nici o treabă serialul ăsta, e cevaaaa…la sfârșitul fiecărui episod eram ceva de genu… what the hell I just watched? Dar tot continuam, adică te prinde cumva. E funny și ciudățel, lejer de văzut mai ales după o zi obositoare la serviciu.

Narcos – serialul prezintă viața traficantului de droguri, Pablo Escobar. După ce o să vezi câteva episoade, o să vorbești foarte bine spaniolă, pentru că îți amintești tot ce ai învățat din telenovelele pe care le urmăreai cu maică-ta pe Acasă TV: noo, era su hermano? muerta de hambre, puta!, pera!, maldito!, patrooon! Plus că o să înveți și numele câtorva orașe din Colombia: Cali, Medellin.

Breaking Bad. Mie mi s-a părut GENIAL! Și toți prietenii și cunoștințele mele au zis la fel. Are serialul ăsta niște secvențe care te lasă cu gura căscată.

Friends si That ’70s Show au fost preferatele mele poate pentru că îmi plac serialele scurte și la care se rade mult. Și da, la astea două chiar am râs, cu lacrimi uneori. Tot în categoria asta poate intra și How I Met Your Mother, mai ales primele cinci sezoane.

Mai sunt câteva despre care am să scriu destul de scurt:

  • The Big Bang Theory – încă mă mai uit, sunt pe la sezonul 9 și încă îmi place, e cu patru băieti dăștepți și etapele prin care trec de la a-și face noi prieteni sau iubite.
  • Desperate Housewives. Serialul asta are opt sezoane, știu ca l-am vazut pe tot însă nu-mi mai amintesc prea bine ce si cum da’ a avut de toate: drama, mister, chiar și comedie.
  • Lie to Me – m-a prins. M-a prins rău de tot și îmi pare rău că nu se mai produce. A fost intersant, are doar trei sezoane, și are la bază analiza micro-expresiilor pentru a detecta minciuna.
  • Modern Family – mi-a plăcut super mult, sunt la zi, e foarte funny, toti actorii sunt alesi perfect pentru personajele lor. Nu știu dacă mai apare sezon nou dar dacă da, abia aștept să îl văd.
  • Ar mai fi Cougar Town, Californication sau New Girl pe care le-am început și nici nu mai știu pe la ce sezon/episod sunt, m-au cam pierdut pe drum. Poate o să le reiau la un moment dat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *