Nunta perfectă

Astăzi, Bunica își face părul bucle și își îmbracă rochia de nașă și purcede împreună cu SuperBlog la nuntă, undeva în Poiana Brasov, la Royal Boutique Hotel.

Înainte de toate, trebuie să spun că din punctul meu de verdere, există două categorii de oameni: ăia până în 25 de ani care zic că ei nu se vor căsători niciodată și cei de peste 25 de ani care se mai gândesc puțin. Înainte de 25 de ani, mai ales fetele zic ‘Cine mă, eu? Eu nu o să mă căsătoresc niciodată. Copii? Ce copii, eu am viață de trăit!’

DAR, după 25, când realizezi că deja ai trăit un sfert de secol și tot ce ai făcut bun în viață a fost să termini nenorociata aia de facultate că te-ai și săturat de atâtea restanțe, parcă ai vrea să te căsătorești, se trezește sentimentul de familie în tine și începi să te întrebi dacă îți vei găsi vreodată sufletul pereche.

Nu știu dacă chiar îi zice suflet pereche dar există omul cu care știi cumva că vrei să îți petreci tot restul vieții tale (nu-ți spune nimeni, nu visezi noaptea, pur și simplu simți).

După ce găsești persoana potrivită, evident urmează cererea în căsătorie perfectă și nunta perfectă. Nu cred că există un tipar pentru niciuna dintre ele, depinde de fiecare. Unii vor să fie ceva public, o cerere în căsătorie pe stadion sau la concert sau cine știe unde, alții preferă intimitate.

În calitate de nașă aș vrea să mă asigur că finii mei vor avea nuntă perfectă așa că ne vom sfătui împreună însă decizia este în totalitate a lor. Așa că hai să trecem în revista cele mai importante detalii: cum va fi rochia, unde petrecem, ce mâncăm și pe ce muzică dansăm.

Rochia de mireasă

Se zice că fetele știu de mici cum va arăta rochia lor de mireasă. Neah… Cel puțin eu nu am stiut. Te duci la probat cu o idee în cap, ceva ce îți place ție dar îți dai seama că arăți ca un dovlecel gata pregătit pentru Halloween și pleci acasă cu o rochie total diferită, care într-adevăr te avantajează și care nu are nici o treabă cu rochia pe care ai fi vrut tu să ți-o faci.

Locația si meniul

Am căutat pe net salon nunți în Brașov dar, pentru ca nunta să fie perfectă trebuie să fie clasic, simplu și în același timp elegant, trebuie să fie un loc aproape de Brașov, trebuie să ofere transport cu microbuzul, așa că cea mai bună alegere și cea care îndeplinește toate cerințele a fost Royal Boutique Hotel.

Nici nu trebuie să ne mai căutăm cazare în Poiana Brașov pentru că vom avea 2 camere gratuite pentru miri și pentru noi nașii, pentru o noapte, iar pentru invitați cei de la hotel oferă prețuri promoționale. Ce să îți dorești mai mult? Aaa, da, mâncare. Meniul e ceea ce mirii și-au dorit. Nici prea prea, nici foarte foarte, așa încât să se bucure și unchiul Gheorghiță de la Copăcel cât și prietenii mirilor din Belgia.

Dorința miresei este ca tortul să fie din trei feluri de ciocolată, acoperit cu marțipan alb iar de sus în jos, pe o parte să ‘curgă’ câteva flori naturale. Am descoperit că este inclus în meniul salonului așa că fericirea e și mai mare 🙂

Formația de muzică

E musai să cânte și muzică populară să ne putem roti la câteva sârbe și hore dar și muzică ușoară să putem face câteva sincroane pe melodiile alea vechi și dansabile ( Macarena, YMCA, Lambada)

Fotograful

Este foarte important, el îți poate face amintirile mai frumoase (sau nu:|). Așa că finii noștri au făcut un top 5 al fotografilor care le-au plăcut cel mai mult și în funcție de ofertele și disponibilitatea fiecăruia îl vor alege pe cel mai bun pentru ei.

Verighetele

Vor fi din aur alb, simple, fără pietricele și nici foarte late. Finuțe și drăguțe 🙂

Dansul

Probabil va fi foarte emoționant pentru ei așa cum a fost și pentru noi. Încă nu știu ce melodie au ales, o să fie surpriză, știu doar că vor avea fum greu (în caz că ratează câțiva pași) și câteva artificii.

Abia aștept să ne distrăm împreună.

Iar ca o concluzie, nunta perfectă e atunci când uitându-te în urmă, poți spune ‘Bă, eu chiar m-am distrat la nunta mea, nu-mi simțeam picioarele la cât de mult am dansat. Mai mult decât atât, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea pentru că am avut toată familia și toți prietenii dragi alături de noi.’

Articol scris cu drag pentru Superblog 2018, proba celor de la Royal Boutique Hotel.

Photo credits: Hotel Royal

2 Replies to “Nunta perfectă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *