Prima întâlnire: cu ce te îmbraci ca să atragi atenția fără a fi ostentativ?

Băi, da, prima întâlnire este foarte importantă și contează foarte mult cum te comporți, ce scoți pe gură și ce haine porți.

Eu nu am avut întâlniri dezastruoase însă, la unele dintre ele se putea și mai bine. În general ieșeam la suc, bere sau cafea, oricum într-un loc public. By the way, băieți, nu mai chemați fetele acasă la voi ‘să vă uitați la un film’, la prima întâlnire, că nu vor veni! Noi ne simțim în largul nostru și mai relaxate într-un loc mai public.

Mai toate întâlnirile au fost emoționante mai ales că nu știam la ce să mă aștept. Îmi amintesc că la una dintre ele nu mai știam despre ce să mai fac conversație, epuizasem cam toate subiectele, băiatul din fața mea părea destul de timid. Sau dezinteresat, habar n-am.

Oricum, singurul meu sfat ar fi să nu te bagi niciodată în conversații complicate sau să folosești cuvinte prea mari că poate partenerul tău știe însemnătatea cuvintelor ălora.

Am avut o altă primă întâlnire de care o să îmi amintesc cu drag mereu, a fost totul super natural și relaxat. Am fost într-o cafenea, un loc super drăguț în București, am vorbit despre muzică, despre locație, despre băuturile pe care le-am comandat. Absolut natural.

Cum ziceam și mai devreme e important ce porți. Nu cred că e musai să faci o ocazie specială din asta, te îmbraci cu ce găsești și cu ce ai prin dulap. Bine, depinde și de locația unde e întâlnirea.

Oricum, eu nu cred că m-aș îmbrăca cu o rochie elegantă sau să îmi pun și pantofi cu toc , ar fi un pic cam mult. Asta nu înseamnă că nu aș fi feminină mai ales că bărbaților le place feminitatea. Mi-aș pune o fustă casual cu o bluză lejeră sau chiar cu un pulover oversized.

Sau aș alege chiar o rochie la fel, casual, la care aș pune niște botine cu tocuri destul de micuțe sau, în perioada de iarnă o pereche de cizme lungi.

Iar el, nu m-ar impresiona deloc dacă ar veni îmbrăcat intr-o pereche de jeanși albi și încălțat cu niște pantofi din lac ascuțiți la vârf. Mi-ar plăcea să poarte ceva lejer, poate un pulover și o pereche de pantaloni simpli și nu i-ar strica niciodată un palton mai gros pe care să mi-l împrumute și mie în caz că mor de frig în timp ce mă conduce acasă.

Articol scris cu drag pentru Superblog 2018.

Photos: answear.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *