Spider-Man pentru o zi

Spider-Man

Toată lumea știe de Spider-Man. De la copiii de trei ani până la mamaie și tataie (eroul având mai bine de 50 de ani de “existență”) care au aflat și ei de omul păianjen care se cațără peste tot.

Eu dacă aș fi Spider-Man pentru o zi… pfff, aș profita de fiecare minuțel din ziua aia.

În primul rând aș folosi viteza lui Spider-Man ca să dorm până târziu și apoi să ajung în maxim cinci secunde la serviciu. Mi-aș folosi puterea ca să îmi pot ridica mașina, să o mut atunci când trebuie să parchez lateral.

Apoi, m-aș cățăra pe casă până la ferestrele de sus să le curăț bine că niciodată nu reușesc asta. Să nu mai spun că aș profita de superputerea de autovindecare ca să îmi treacă repede durerea la degetul mic de la picior atunci când mă lovesc de mobila din casă.

Cred că m-aș folosi destul de mult și de acel al șaselea simț pe care Spider-Man îl are – the spider-sense – care îl avertizează de un eventual pericol. Îți dai seama? Aș fi un fel de mașină Tesla.

Și nu în ultimul rând, aș transforma apa în vin. Roșu! Ah, stai, ăsta nu e Spider-Man.

Lăsând gluma la o parte, probabil s-ar activa în mine sentimentul de supererou și cu siguranță aș face tot ce îmi stă în puteri să îi ajut pe cei din jur.

De la ce m-am luat? De la trailer-ul filmului Spider-Man: Into The Spider-Verse  (Omul-Păianjen: În lumea păianjenului) pe care tocmai ce l-am văzut și mi-a plăcut mult. Se pare că este prima animație din seria Spider-Man și una dintre cele mai așteptate lansări ale anului.

Miles Morales, supereroul creat de Stan Lee, se întoarce și  acum oscilează între viața de liceean și cea de supererou. Abia aștept 28 decembrie 2018 să se lanseze în cinema.

N-are cum să nu îți placă, e o animație cu de toate aventură, actiune, SF și în plus mai e și funny.

Fiind o realizare inedită, producția Sony Pictures Animation prezintă o altă viziune asupra universului Spider-Man și va rula pe marile ecrane în format 3D, în versiune subtitrată și respectiv dublată în limba română.

Articol scris cu drag pentru Superblog 2018.

Photos: intercomfilm.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *