It’s that time of year…

…when you have more time for movies. Asa ca am o lista cu inca 5 filme care merita vazute

In ultima vreme batranetea isi spune cuvantul si adorm destul de repede. Pentru mine 10 seara e tarziu… ceea ce nu spuneam acum cativa ani. Asa ca, pe unele dintre ele le-am vazut in doua reprize.

Angel Has Fallen – e ultima parte dupa Olympus has fallen si London has fallen din trilogia Gerard Butler. Probabil stii deja ideea filmului daca le-ai vazut pe primele doua. Daca nu, in cateva cuvinte, este vorba despre o tentativă de asasinat asupra președintelui american Allan Trumbull (Morgan Freeman), iar omul său de încredere, agentul serviciului secret Mike Banning (Gerard Butler), este acuzat pe nedrept.

6 Underground – un film nou aparut, o actiune cu o nota nu foarte mare pe IMDB – 6.1 dar care merita vazut. De ce? Pentru ca e funny pe ici pe colo si e cu Ryan Reynolds 🙂

Pacific Rim – nu e un film pe care l-as fi ales eu de buna voie insa pentru ca n-am prea avut de ales m-am uitat. Si mi-a placut. e cu roboti care salveaza lumea

Pe scurt, niste creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucnește un război care curmă milioane de vieți și epuizează resursele umanității. Pentru a face față uriașilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboți giganți, numiți Jaeger, care sunt controlați simultan de doi piloți ale căror minți sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift.

Marriage Story – este o drama destul de tristuta desi are si unele momente funny. Are o nota de 8.1 pe IMDB si arata povestea unei famillii care trece printr-un divort.

Anna – Actiune, Thriller cu o nota de 6.6 pe IMDB.

In afara de faptul ca este foarte frumoasa, Anna Poliatova este si…nu o sa spun ca stric tot farmecul filmului. Merita vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *