De ce sa te duci la scoala?

scoala

In ultima vreme urmaresc cativa vloggeri. De ce? Pai as vrea si eu sa ma fac da nu am curaj (ca daca aveam ma apucam de vlog, nu de blog).

Asa… revenind, printre vloggerii pe care ii urmaresc e si Laura Giurcanu, da, fata care a castigat Next Top Model sau cum se numea ca eu am aflat asta dupa ce am vazut-o pe YouTube. Ea a postat un video despre cum Twix ajuta pe cei care vor sa isi continue studiile dar nu au posibilitati. In fine, mai multe detalii gasiti aici http://www.twixromania.ro/ si ii puteti ajuta si voi punand un selfie pe Instagram cu hashtag-ul #colegidebanca. Mi se pare foarte misto campania.

Anyway, ideea e ca mi-am amintit de anii mei de liceu care au fost naspa si fabulosi in acelasi timp. Atunci am cunoscut omul care si acum imi e prieten (cam mult timp de cand te stiu… heeeey), acolo am inceput sa ma dezvolt eu ca om (cred), de acolo mi-am dat seama cam ce vreau eu sa fac in viata desi atunci habar n-aveam (bine, nici acum dar na…)
Stiu, e greu sa te trezesti dimineata, stiu, e greu sa te duci si sa asculti 5-6 ore profesorii, e greu sa iti faci temele si sa inveti si e si mai greu sa dai lucrari sa sa fii ascultat in fata clasei. Ca dracu de greu. Nu te-ai mai vaicari tu atat daca ai sti ce te asteapta la serviciu. Liceul? Facultatea? Ha! Floare la ureche.

Oricum, eu inca mai am vise urate cu liceul, chiar zilele trecute am avut un cosmar in care se facea ca eram la biologie si aveam lucrare. Ba si invatasem ma da’ nu mai stiam nimic si profa ma intreba: ‘Tu ce dracu nu scrii nimic C.? Ai deja un 4, mai vrei unu?’ Iar eu cu lacrimi in ochi i-am zis ‘Nu mai vreau inca unul si chiar am invatat da nu imi mai amintesc nimiiiiiic’. Iar ea, ca sa ma linisteasca, mi-a spus cu voce calda: ‘pai daca esti proasta…’

Si profa de chimie m-a facut proasta si asta nu e vis. Dupa ce m-a ascultat la tabla si a vazut ca stiu cat de cat dar nu atat cat trebuie mi-a povestit de vechea zicala ‘branza buna in burduf de caine’, a aruncat cu creta in mine si m-a trecut la loc. Nu mai stiu ce nota am luat da eu o iubesc si acum pe profa de chimie. Aaaaa, da ba, a aruncat cu creta in mine si nici nu a filmat-o nimeni sa o puna pe net.

Pai daca nu te duci la scoala ce mai postezi pe blog cand te faci mare? Sau ce le povestesti nepotilor mai tarziu? Si mai sunt atatea de povestit din timpul orelor sau din timpul excursiilor sau de la camin. Da, asta o sa fie o sigura postare pe viitor, in care sa povestesc cum e viata la camin.

Pana atunci, Go to fucking school!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *