Turn the magic on – concert Coldplay

Coldplay Wembley

Unul din cele mai faine cadouri primite a fost biletul asta la concertul Coldplay. Ziua mea e in februarie si am cam numarat zilele pana in iunie.
Am fost la al treilea din cele patru pe care le-au avut pe Wembley Stadium in Londra iar in deschidere au cantat Lianne La Havas si Alessia Cara.

Dupa cele doua fete, asteptand baietii de la Coldplay, am facut cateva valuri 🙂

Au intrat pe scena si a inceput spectacolul de lumini, culori si emotii 🙂
Nu mai stiu exact care a fost ordinea melodiilor insa stiu ca printre primele a fost Paradise

Apoi au continuat cu o furtuna de Yellow. Sa nu uit sa spun despre bratarile fluorescente care se aprindeau in ritmul muzicii si isi schimbau culorile la fiecare melodie. Aici, bineinteles, totul a fost galben.

Mie imi plac baietii astia cu tot ce fac ei, toata muzica lor insa eu am doua melodii asa pe sufletul meu iar una e The Scientist

Iar despre Fix you nici nu mai am cuvinte ca acolo am avut piele de gaina tot cantecul.

La Adventure of a lifetime de sus au inceput sa cada baloane colorate gigant si bratarile erau luminate in toate culorile.

Concertul a fost unul din cadrul turneului A Head Full of Dreams Tour in care trupa si-a promovat cel mai recent album cu acelasi nume insa au cantat si piese mai vechi cunoscute sau mai putin cunoscute.
Merita sa ii vezi, a fost o experienta unica, inedita si daca as avea ocazia as mai merge inca de 10 ori. Sau 20, sau in fiecare luna daca se poate? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *