Revelion la soare în Malaezia și Singapore

De câțiva ani, întrebarea ‘Ce faci de Revelion?’ a început să apară din ce în ce mai devreme, mult prea devreme aș zice eu, înca din lunile iulie-august. Toată lumea se pregătește pentru noaptea dintre ani, noi femeile ne gândim că poate de data asta ne încape și pe noi rochia aia roșie, mulată și cu paiete. Oricum, cel mai important este să nu cumva să ne scape vreo super oferta, mai ales cele de la Revelion Christian Tour.

Anul asta, eu și cu proaspătul meu soț, are going wild, cum ar zice englezul, și mergem de Revelion în Malaezia și Singapore. De ce? Pentru că avem aproape două luni de căsătorie iar luna noastră de miere au fost de fapt doar două zile. Frumoase, nu pot să zic dar…două zile, you know what I mean? Când am văzut oferte speciale Revelion pe siteul celor de la Christian Tour am zis: asta e, plecăm!

Nu știu la ce să mă aștept, n-am mai fost niciodată așa departe, nu am mai zburat niciodată atâtea ore, mi se face foame de 3 ori din Londra până în București dar 14 ore (asta fiind media) din București până în Kuala Lumpur. Poate reușesc să dorm de data asta.

Încerc să mă informez cât pot de mult, să știm înainte ce să vizităm, ce să facem dar și ce să NU facem. Acum nu știu ce și cum dar am citit că în Malaezia picioarele sunt considerate necurate așa că ar trebui evitată îndreptarea picioarelor către oameni. Un alt lucru ar fi să nu atingi capul sau părul cuiva, să nu atingi persoanele de sex opus sau lucruri mărunte, normale, cum ar fi să nu mestegi gumă (whaaat?).

N-aș vrea să ne cărăm prea multe lucruri cu noi (bine, n-aș vrea să îmi car că eu îmi eu casa cu mine de cele mai multe ori), am văzut că în Decembrie sunt în jur de 31-32 de grade atât în Kuala Lumpur cât și în Singapore așa că sper să nu uităm crema cu SPF 6548940256, că ultima dată când am fost la plajă ne-am prăjit că două găini la rotisor, aparatul foto și cel puțin o baterie externă pentru telefoane.

Abia aștept să văd cu ochii mei Kuala Lumpur, orașul ăsta cu skyscraper-uri impresionante,

apoi să ne plimbăm prin Malacca pentru că ador orășelele colorate

și să gustăm din preparatele lor cu noodles și multe fructe de mare.

Laska

În Singapore nu vreau să ratez Marina Bay, Gardens by the Bay cu spectaculoșii Supertrees.
Singapore
Nu ai cum să nu traversezi și The Helix Bridge care ajunge mai apoi la Art Science Museum
The Helix BridgeSper să avem timp să facem și o baie într-o piscină pe acoperiș, iar seara să luăm cina în Chinatown, tot pe acoperiș, la Potato Head, locul ăsta care arată super bine.
În noaptea dintre ani vom fi la Hotelul inclus în oferta noastră de către cei de la Christian Tour, vom ciocni șampanie și ne vom bucura de primul nostru Revelion ca soț și soție. Lista mea de dorințe nu e foarte lungă, imi doresc doar să fim sănătoși și mai mult timp de călătorii 🙂
Spre finalul vacanței aș vrea să ne relaxam la mare, la soare, pe Insula Sentosa, la care poți ajunge cu telecabina, ocazie cu care putem admira orașul de la înălțime.
Articol scris cu drag pentru Superblog 2018, proba celor de la Christian Tour.

Photo credits:

  • https://christiantour.ro
  • https://pixabay.com
  • https://unsplash.com
  • www.ptthead.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *