Hurom – pentru o zi mai energică!

În ultima vreme am încercat să mănânc mai sănătos pentru că simt că nu mai am energia de altădată. Mai puțină pâine, mai puțin zahăr (deși e cam greu) și mai multe fructe și legume. Dar cum să fac cu fructele și legumele că eu port aparat dentar și îmi sar sârmele din brackeți.

Păi n-am decât să-mi fac diverse supe și sucurui 100% naturale care nu doar că sunt foarte gustoase dar îți dau și multă energie pentru întreaga zi.

Toate bune și frumoase doar că am descoperit că storcătorul meu nu doar că distruge nutrienții dar mai și grăbește procesul de oxidare. După nici 10 minute sucul meu nu mai arată așa apetisant ca la început și nu-mi vine să îl mai beau.

Și ca să nu mă întorc la bacon prăjit (că oricum nu prea pot), am întors internetul cu susul în jos să găsesc un alt storcător și am dat peste storcatorul prin presare la rece, Hurom.

hurom-h-ai-5

Am citit review-uri, am făcut comparații de toate felurile și m-am hotărât, ăsta e, domle! N-a fost ușor, nu, nu! Nu te poți hotarî repede atunci când ai ‘jdămii de opțiuni. Doar că cei de la Hurom ți-l dau acasă să îl testezi ca să știi clar pe ce dai banii.

Hurom H-AI One Stop stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală și astfel se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții și antioxidanții.

Am început să fac diverse sucuri, iar cele mai multe și ușoare rețete le-am găsit pe canalul lor de YouTube, Hurom România. Trebuie să recunosc că preferatele mele sunt cele verzi cu frunze de spanac, kiwi, brocoli, pătrunjel. N-aș fi crezut că voi zice asta vreodată.

smoothie smoothie

Când îmi e poftă de ceva dulce îmi fac sucuri din mai multe fructe decât legume. Îmi place să le combin în toate felurile însă mai mereu adaug mere, căpșuni, banane și struguri.

Ah, deja mi s-a făcut poftă, mă duc să îmi mai facu un suc 🙂

Articol scris cu drag pentru Superblog 2018.

Photos: huromromania.ro și pexels.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *