Ce e perfect pentru tine?

perfect

Ce înseamnă să fii perfect? Habar n-am! Cred că înseamnă să fii tu.

De la ce m-am luat? Păi de la ce mai ascult la radio și ce ne mai recomandă internetul nostru cel de toate zilele.

Ce m-a făcut de fapt să scriu postarea asta e melodia asta a cântăreței britanice Anne Marie – Perfect în care probabil ne regăsim fiecare.

Nu avem chef să ne machiem în fiecare zi, nu avem chef să ne îmbrăcăm în cele mai drăguțe haine, vrem doar să ne simțim bine. Nu trebuie să avem un corp perfect, nu trebuie să ne comparăm cu supermodelele din reviste, trebuie să fim noi fix așa cum suntem și cum ne e nouă bine.

Apropo de supermodele, mă uitam zilele trecute la niște filmulete pe YouTube despre cum se machiază modelele Victoria Secret dar și alte vedete din afară. Nu își pun o tonă de machiaj și folosesc un produs pentru mai multe întrebuințări. De exemplu folosesc bronzerul sau blushul ca fard de pleoape sau rujul ca blush. Nu își cară în geanta lor toată trusa de cosmetice. Aici vorbim despre rutina lor de zi cu zi nu despre momentele în care se machiază pentru shootinguri sau filmări.

Mi-a plăcut tare mult și am rămas surprinsă cât de naturale și de frumoase sunt. Și ele poate au nasul puțin mai mare sau mai strâmb, fruntea mai lată, buzele mai subțiri. Altele au pistrui – pe care nu și-i ascund, din contră, îi pun în evidență. Nu-s perfecte și nici nu trebuie.

Fiecare e perfect în felul lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *