Despre experiente memorabile si pline de emotie

De-alungul vieții am trecut prin destul de multe experiențe memorabile. Fie că au frumoase sau mai puțin frumoase, acestea au devenit evenimente semnificative în viața mea pe care mi le voi aminti mereu (chiar dacă am memoria destul de scurtă).

Nu avem cum să uităm de prima zi de școală, de prima dată când am învățat să ne dăm cu bicicletă, de prima călătorie în străînătate sau de momentul în care am absolvit facultatea.

Experiențele memorabile vin la pachet cu foarte multe emoții și fericire. Eu, o să îmi amintesc mereu, cu drag, de cadoul primit acum câțiva ani de ziua mea, biletul la concertul Coldplay. A fost o experiență inedită, unică și într-adevăr memorabilă. Nu exagerez cu nimic atunci când spun că mi se ridica părul pe mine la fiecare melodie.

O altă amintire frumoasă, pe care nu credeam că o voi povești vreodată aici pe blog, ar fi cererea în căsătorie. Îmi amintesc mereu cu drag de acest moment și n-am cum să ratez ocazia de a împărtăși cu toată lumea o experiență asta frumoasă.

A fost exact cum îmi dorisem eu,mai intim. Habar n-aveam că se va întâmplă atunci, am intrat pe ușa strigând ‘de ce nu îmi deschide și mie nimeni ușa?’. Atunci a apărut în față mea un buchet de flori mare, umblător, care a scos din buzunar o cutiuță neagră din catifea. S-a pus într-un genunchi, mi-aș spus câteva lucruri frumoase – nu îmi amintesc mai nimic, știu doar că a fost frumos – și a urmat întrebarea la care răspunsul a fost evident ‘da’.

Mai e puțin și se fac doi ani de atunci, au trecut câteva luni și de la nuntă, o altă experiență emoționantă. A fost una din cele mai frumoase zile din viață mea, poate cea mai frumoasă de până acum. Ne-am distrat, am dansat, am ras, am petrecut, ne-am emoționat. Știu că la biserica simțeam că mi se taie respirația.

Bucuria a fost dublată de faptul că am avut toată lumea dragă alături de noi. Toți prietenii apropiați, toată familia. Părinții noștri au fost alături de noi din toate punctele de vedere și mi-aș dori să le mulțumesc din suflet pentru tot.

În semn de mulțumire le-am cumpărat câteva cadouri. Pentru mame, câte un set format din ceas și cercei cu perle. N-ai cum să dai greș cu perle, sunt clasice. Iar pentru tați câte o cutie Șah & Poker. Cărui bărbat nu-i place cel puțin unul din cele două jocuri?

Sper că le-au plăcut și lor și îmi doresc să fim cu toții sănătoși și fericiți 🙂

Acest articol a fost scris cu drag pentru Superblog 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *