Sărbătorește cu pizza!

dodo pizza

Noi suntem vreo zece români adunați aici într-un mini sătuc în Anglia și de fiecare dată când ne întâlnim n-avem cum să sărbătorim ceva fără pizza. Noi suntem cumva generația pizza.

Îmi aducă aminte, încă de la cămin, la petrecerile din facultate sau mai târziu la primele joburi, de fiecare dată cumpăram pizza când sărbătoream ceva și de atunci am rămas așa. Acum o luna am făcut 30 de ani și ghici ce? Am cumpărat pizza.

M-a întrebat mama ce o să pregătim bun pentru invitați? Și când a auzit întrebarea evidentă a fost: ‘Auzi mama, da voi altceva nu mai știți să manacati?’ Păi nu prea. În primul rând cine se apucă de ziua lui să gătească? Și cu ce poți mulțumi pe toată lumea? Nu există un om căruia să nu-i placă cel puțin un sortiment.

De Dodo pizza am auzit prima oară la o prietenă în București în timp ce făceam o seară de Catan. Ba băiatule, a fost așa bună că am intrat pe net să îi caut și să îi adaug în lista de ‘pizza bună’.

Să nu mai spun că am aflat că îi poți vizita, au bucătăria deschisă, dacă ai chef să vezi ce ingrediente folosesc sau cum se face pizza pe bune te poți duce acolo sau îi poți vedea pe site, au camere web instalate și poți vedea în timp real când îți pregatesc pizza. Cool!

Mai mult decât atât, îți garantează că livrearea se face în 45 de minute iar dacă cumva întârzie – că nah, știm cu toții traficul din București – ei oferă pizza comandată gratis. Super cool!

Nu știu cum am ajuns să citesc despre ei ca și companie și fiind și eu în lumea asta IT, mi-a atras atenția colaborarea lor cu Microsoft. Practic, au început ca statup iar Microsoft le-a oferit acces gratis la serviciile de cloud Azure – incluzând software-ul și platforma dezvoltării Dodo IS. Iar de la un restaurant situat undeva în nordul Rusiei s-au extins în 218 de locații în nouă țări, din România în Kazahstan, din America în China. Mi se pare foarte tare combinația asta între IT și un serviciu obișnuit de livrare pizza.

Că tot ziceam eu mai devreme că la fiecare zi de naștere, fie că e a mea sau a prientenilor mei, comandăm pizza, cei de la Dodo au și oferte pentru ziua ta. Practic, cu trei zile înainte de ziua ta de naștere sau cu 10 zile după, poți primi o pizza 4 Seasons cadou. Mega cool!

Dar nu e vorba doar de sărbătorit ceva anume, atunci când vii seara de la serviciu obosit și fără chef de nimic, ai vrea doar să mănânci și să te trântești pe canapea la un serial. Da’ ce să mănânci că frigiderul e porno și chiar dacă ai câteva alimente pe acolo nu-ți vine să te apuci de gătit. Așa că pui mâna frumos pe telefon sau intri pe site și faci o comandă.

Și ca să încheiem într-o notă pofticioasă, las aici o poezicioasă

Carnivor sau vegetarian,
Georgică sau Marian,
Pizza bună de poftești
În Brașov sau București
Dodo ție îți livrează
Seara sau la amiază

Acest articol a fost scris cu drag pentru Superblog 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *