Fii mai chic cu Cromatique!

Ca să încep cu începutul, am dat de magazinul Cromatique când îmi căutam rochie de mireasă. Cum am ajuns acolo? Pai în buricul Bucureștiului sunt toate magazinele faine. Îl găsești mai exact pe strada Occidentului la numărul 42, în apropierea Liceului de Muzica George Enescu.

Am intrat așa fără scop, lucru pe care îl fac destul de des, să văd și eu ce e acolo dom’le. Magazinul e frumos amenajat, foarte multe materiale și tesaturi de toate felurile și culorile. Un loc cozy, colorat și drăguț, o atmosfera plăcută.

Găsești aici de la materiale textile pentru tapițerie până la perdele și draperii. Se pot face pe comandă iar materialele sunt rezistente și din fibre naturale.

Foarte multe opțiuni iar eu sunt persoana aia care dacă nu a ales în primele cinci minute îi mai ia alte cinci ore să se hotărască. N-a fost chiar așa greu, oamenii de aici ne-au ajutat cu alegerea culorilor, texturilor dar și cu alegerea corectă a dimensiunilor.

Pentru mine, perdelele dau eleganță camerei iar draperiile mă ajută să dorm mai bine dimineața. Așa că am ales perdele ceva mai simple, prin care să intre lumină dar mai mult de atât sunt perdele care ajută la purificarea aerului. Se numesc perdele fotocatalitice și le-am ales pentru că:

  1. stratul de mineral este activat și de lumina artificiala. Deci rolul perdelelor este îndeplinit și în absența luminii naturale.
  2. efectul catalitic nu dispare în urma spălării țesăturii, nici după timp îndelungat. Este prezent pe întreaga durată de viată a materialului textil.

La perdele ne-am lămurit rapid. La draperii ne-am luat câteva minute în plus să decidem. Ne plac și cele clasice și cele moderne. Ce să mai spun de alea elegante? Dar cum ziceam mai sus eu când vreau să dorm păi vreau să dorm! Așa că, am ales ceva elegant dintr-un material ceva mai gros prin care nu pătrunde lumina.

N-am putut pleca doar cu perdele, ne-au luat ochii și câteva materiale cu modelele geometrice. Sunt materiale textile de calitate și bineînțeles că ne-am comandat și noi. Arată atât de bine!

Am ales să dăm o pată de culoare scaunelor din bucătărie pentru că se încadrează perfect cu restul mobilei noastre care este foarte simplă.

Camera de zi este la fel de simplistă așa că am ales modele geometrice în nuanțe de gri și pentru pernele decorative.

Cam atât momentan însă cu siguranță mă voi întoarce și pentru tapet. Știu exact ce vreau pentru dormitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *