Hello #homecation

homecation

Mi-e dor să plec în vacanță, să văd locuri noi, să stau la mare, la soare. Însă cu tot ce se petrece în toată lumea cel mai probabil ne vom petrece concediul acasă. Homecation is the new orange :))

Nu ne-am plănuit nimic pentru că lucrurile se schimbă de la o săptămână la alta și nu suntem prea încântați de ideea de a sta în carantină. Serviciul ne permite să lucrăm de acasă însă chiar și așa nu e nimic sigur cu privire la călătoria în sine. Se pot anula zboruri, se pot închide hoteluri. Am trecut deja prin asta în mai și nu mi-a plăcut deloc.

Așa că dacă nu putem merge în vacanță hai să aducem vacanța acasă.

În primul rând, ceea ce ar trebui să facem și într-un concediu normal, să ne închidem telefonul, nu mai citim mailurile de la serviciu, să le spunem colegilor că suntem în vacanță chiar dacă nu plecăm de acasă. Chiar și în weekenduri avem tendința de a ne verifica emailurile așa că no phone, no emails, no videocalls, just enjoy the time off!

De banii pe care i-am plăti pe zbor sau hotel ne putem lua un șezlong sau o canapea de exterior unde să ne întindem și sa zacem la soare. Să nu uităm de ochelari, crema cu spf, o limonadă sau chiar o bere rece. Deja mi-e sete 🙂

Dacă ai spațiu suficient îți poți pune o mini piscină sau un jacuzzi sau ce vrei tu. Bani și loc să ai 🙂

Familiile cu copii pot cumpăra un cort, pot face picnic, camping în grădină, ce să mai.

Ce mai facem în vacanță? Poze. Păi hai să ne facem niște poze, de ce nu? Peste câțiva ani când ne vom uita înapoi să avem și lucruri frumoase de care să ne amintim.

Voi ce faceți vara asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *