YouTube workouts

workouts

Mai sunt doar câteva luni până când se împlinește un an de când fac totul de acasă. Din martie lucrez de acasă, nu m-am mai văzut cu prieteni sau familia ‘in real life’ de nu mai țin minte. Prin urmare, și exerciții / workouts tot de acasă le fac.

Nu știu cum e pentru voi dar mie mi-e greu să mă apuc. Cel puțin când mergeam la sală n-aveam decât să fac ceva, nu puteam să merg acolo, să ma așez pe un scăunel și să mă uit la ceilalți. Nu! Îi vedeam pe toți cum lucrează și mă apucam și eu, ce să fac…

De acasă e mai greuț pentru mine dar încerc să mai fac câte ceva că și așa am pus ceva kg în toată perioada asta. Am descoperit câteva canale pe YouTube care oferă conținut gratis cu workout-uri care mi-au plăcut și m-au făcut să mă întorc la ele și în ziua următoare.

Fitseveneleven e un lanț de săli de sport din Germania din câte am văzut eu și au un canal pe youtube cu diverse tipuri de exerciții: HIIT, Bodyweight workout, zumba, yoga – ai de unde alege. Mie mi-au plăcut în special videourile cu zumba ale lui Tanju care are câteva milioane de vizualizări. E foarte zambitor și îți dă o energie bună 🙂

Pamela Reif e influnencer / youtuber tot din Germania, o fată super drăguță care arată foaaaarte bine. La fel are și ea diverse workouturi pe care le poți face de acasă. Îmi place că pe instagramul ei postează în fiecare săptămână workout plans atât pentru începători cât și pentru cei mai avansați.

Chloe Ting, youtuber, care la fel, arată foarte bine și este din Australia. Are și ea o varietate de videouri cu exercitii pentru abdomene, picioare, fesieri, iar pe siteul ei se găsesc toate programele incluzând cunoscutul 2 Weeks Shred Challenge.

Pe mine mă motivează și muzica iar un minus la Chloe, spre deosebire de Pamela Reif, ar fi muzica de pe fundal care pare aceeași mereu.

Madfit este la bază dansatoare de performanță din Canada cunoscută mai ales prin song workout-urile ei. Mai nou a început și ea să creeze programe lunare iar pe primul îl găsești aici.

În cazul în care își dorești un workout mai lent, bazat mai mult pe flexibilitate și streching, îți recomand yoga. Yoga with Adriene este un canal de youtube foarte urmarit în toată lumea. Adriene este instructor de yoga și antreprenor, din Austin, Texas. Are o voce foarte caldă care te relaxează și îți explică pas cu pas fiecare mișcare.

Pentru nici una din recomandările de mai sus nu ai nevoie de cine știe ce echipament special. Recomandat ar fi o salteluță și haine în care te poți mișca așa că there are no excuses! Let’s workout!💪

One Reply to “YouTube workouts”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *