De unde îți poți comanda cărți dacă locuiești în străinătate

cărți

Mai întâi aș aminti de cartiromanesti.co.uk în cazul în care străinătate pentru tine înseamnă UK. Au cărți destul de variate iar comanda ajunge repejor, 2-4 zile. Livrarea costă £1,80 însă dacă comanzi de cel puțin £40, livrarea e gratis.

Libris ar fi site ul meu favorit de comandat cărți. Dacă ești în căutarea unei cărți anume, sunt cele mai mari șanse să o găsești aici. Ce nu ma bucură prea tare e costul livrării – 170lei (£30). You know, Brexit…😒 Dacă comanzi în oricare altă țară din Europa e mai ieftin, la jumătate chiar.

Spre deosebire de Libris, unde cărțile au ajuns după vreo două săptămâni, comanda de pe Bookzone a ajuns în 4 zile (lucrătoare). Și aici găsești o varietate mare de cărți, cu oferte mai ales la pachetele speciale. Transportul diferă de numărul de cărți comandate (kg coletului trimis). Eu am cumpărat cinci cărți iar transportul a fost 100lei.

Alt site pe care aș vrea să îl menționez ar fi humanitas de pe care nu am comandat încă dar am văzut ca transportul ar fi în jur de 75lei.

Am mai auzit și de librarialuiandrei.de, o librărie românească în Germania cu cărți pentru copii.

Nu ezita să-mi lași un comentriu în cazul în care stii de siteuri de cărți care livrează și în străinătate, mai ales în Marea Britanie.

5 Replies to “De unde îți poți comanda cărți dacă locuiești în străinătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *